Trainer, coach, etc test

ITIDA

TESTIMONIALS

Het werken met mensen over de hele wereld heeft Anil Joshi doen realiseren dat culturen verschillen, maar dat de basisbehoeften van mensen allemaal hetzelfde zijn.

Ga naar de LinkedIn pagina van Anil om meer testimonials te lezen

Dhr. Rob Harmsen
President Holland Colours N.V

“Anil heeft ons begeleid in strategie- en teambuilding-processen. Hij is erg enthousiast en heeft een enorm hoog energieniveau en is ook in staat om dit over te brengen op het publiek. Hij realiseert zich dat je een organisatie pas kunt ondersteunen wanneer je eerst de behoeftes ziet en de processen begrijpt. Dit zorgt ervoor dat hij in staat is om een organisatie en individu uit te dagen en op die manier waarde toe te voegen aan het proces.”

Nutreco
 

“Anil Joshi was de moderator van Nutreco’s international food & agribusiness conference: AgriVision 2013. Het was een genoegen om met Anil samen te werken. Anil heeft waardevolle input geleverd tijdens de voorbereidingsfase en droeg met zijn enthousiasme en passie bij aan de uitstekende team spirit. Anil straalde elk moment positieve energie uit, was zeer flexibel en speelde een belangrijke rol in het grote succes van AgriVision 2013."

Dhr. André van Gils
President en CEO Omron Healthcare Europe:

 

“Anil was onze keynote speaker gedurende een groot klantenevenement. Hij heeft ons voorzien van inspirerende en energieke sessies op het gebied van verandering. Hij gaf ons inzichten in de eenvoud van verandering binnen de eigen beïnvloedingskring. Anil heeft ons de simpele stappen laten zien om verandering te bewerkstelligen en zorgde daarbij voor een humorvolle en betrokken sfeer. Anil heeft geweldig werk verricht in het veranderen van huidige denkpatronen. Zijn sessies hebben alle deelnemers geïnspireerd om te starten met nadenken over hoe zij hun eigen werkomgeving kunnen veranderen. Krachtig en grappig.”

Dhr. Vasco Grilo

Chief Procurement Officer Johnson & Johnson

  “Anil is een inzichtelijke, snelle en betrokken spreker die relevante en impactvolle concepten op tafel legt en leiders helpt door én achter de grote complexiteit van hun organisatie te kijken.”

“Anil Joshi heeft het team het inzicht gegeven om elkaar te vertrouwen en met elkaar samen te werken om uiteindelijk tot een gezamenlijke strategische agenda te kunnen komen.”

Let's GET IN TOUCH

Face tot face contact met Anil Joshi kan in real life, digitaal of via social media.

Deel je inzichten en uitdagingen en maak met Anil een gezamenlijke reis om jouw impact binnen de organisatie te vergroten.

Connect via e-mail:
[email protected]

Connect via LinkedIn:
ga naar mijn LinkedIn pagina

Connect through Twitter:
ga naar mijn Twitter pagina

Face to face connection can be reality live or digital live or lively social media.

Let us get in touch to share insights, share challenges and the joint journey to increase impact.

 

Connect by e-mail:
[email protected]

Connect through LinkedIn:
go to my LinkedIn page

Connect through Twitter:
go to my Twitter page

Dhr. Tim de Boer

CEO Ketchum


"Heel veel energie! En als een ware wereldburger kan Anil, als geen ander, praten over uitdagingen die internationaal handelen met zich meebrengen."

DSM
 

"Anil Joshi heeft een exceptionele intuïtie voor interactie met het publiek. Hij heeft duidelijk bijgedragen aan de extreem positieve sfeer en het succes van het evenement. Zijn optreden werd gewaardeerd door de deelnemers van de conferentie wat zich vertaalde in zijn uitzonderlijk hoge score in de evaluatie."

Directeur van een toonaangevend bedrijf in materiaalverwerking & sorteersystemen

 

”Met een no-nonsense, down to earth stijl, weet Anil wat hij verkondigt. Als je met een persoon kan lachen, kan je met hem werken. Een lach is besmettelijk, lach naar een persoon en zie zijn reactie (Anil lacht heel veel). Anil kan zich makkelijk aanpassen aan elke situatie en hij vertaalt de doelstellingen van zijn klant in een effectieve aanpak op maat. Anil geeft energie zodra hij een ruimte binnenloopt zonder nog maar één woord gezegd te hebben. Zijn beroemde one-liner is zijn levensmotto: “Zelfs wanneer je niets doet, doe het intens!” 

Senior Sales & Business director voor een bedrijf in Nederland

"Als je jezelf wilt uitdagen, als je nieuwe manieren wilt ontdekken om met je klanten te communiceren en als je je bedrijf inspirerender wilt maken, dan zou je deel moet nemen aan de Master Class Emotional Selling. Het is geweldig!!!"

Inkoopmanager van een retailer in zuivelproducten

"Met dank aan de coach/trainer van wereldklasse voor deze inspirerende sessie over het implementeren van strategie."

Hans Gorter

CEO ifunds

"Ik heb Anil ervaren als vriendelijk en energiek. Hij wint snel het vertrouwen en weet de drijfveren van de deelnemers te identificeren en uit te dagen. Anil aarzelt niet om een spiegel voor te houden en confronteert om mensen in beweging te krijgen. Krachtig!!!"

Managing Director van een global health care company


"Je hebt de strategie-workshop zeer goed voorbereid; door op het internet te zoeken naar de achtergronden van de deelnemers, door het programma af te stemmen op onze doelstellingen en doordat je een vriendelijke en effectieve manier hebt gevonden om met je ‘klant’ in contact te komen en te blijven (voor en na de sessie). Dit maakt je een zeer betrokken persoon. Bedankt voor jouw bijdrage aan de Global Hall Town Meeting. De feedback die ik ontving vanuit de gemeenschap was dat jij zeer gewaardeerd werd en de workshop veel impact heeft gemaakt.”

Een retail-ontwerpbureau handelend in Nederland en India

“Wij ervaren veel obstakels in de samenwerking tussen het Nederlandse en Indiase kantoor. Anil liet ons zien hoe deze problemen ontstaan en wat hieraan ten grondslag ligt. Als geen ander is hij in staat om de dagelijkse realiteit te koppelen aan onze culturele achtergronden, wat ons helpt om problemen efficiënt op te lossen. Anil brengt mensen samen … Dank je wel Anil!”

Enkele algemene quotes

 

  • "Nog nooit zo'n energieke presentator ontmoet."
  • "Goede balans tussen theorie en praktijk."
  • "Gepassioneerde man."
  • "Professioneel!"
  • "Geweldig, hij is gek en zo open."
  • "Het overtrof mijn verwachtingen."
  • "Nooit saai!"

This is a mockup. Publish to view how it will appear live.

EVEN WHEN YOU DO NOTHING

DO IT WITH INTENSITY

Let's connect

SEND  

Thank You!

The form has been successfully sent.

We will contact you as soon as possible.

This field is required.

Invalid Phone

Invalid Email

SEND ME A QUICK MESSAGE

Invalid Email

itida international bv

Ecuplein 14
1060  RN AMSTERDAM
THE NETHERLANDS
 
Mobile +31651150293 / 0651150293
Email: [email protected]

CC# (KvK): 34179957
IBAN#: NL50 ABNA 0844 7815 84
BIC#: ABNANL2A
Tax# (btw): NL8111.35.615.B01

Itida International Logo